Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Taxi van en naar het Vennenbos
Taxi vennenbos hapert

Gelegen in de bosrijke omgeving van Hapert in de Brabantse Kempen vindt u Landal het Vennenbos. Met 553 bungalows is dit een van de grotere parken van Landal.

Het park biedt een scala aan recreatiemogelijkheden, waaronder een subtropisch zwembad.

Taxi Valkenswaard is u graag van dienst met vervoer van en naar het park, bijvoorbeeld naar Valkenswaard of Eindhoven. Omdat wij vanaf een van deze twee plaatsen zullen moeten komen, wordt vervoer van het park naar bijvoorbeeld Hapert, Bladel of Reusel wat lastiger. Wellicht dat dan een van onze conculega´s uit eersel of Reusel u beter van dienst kan zijn.

Taxiprijs van en naar het Vennenbos
Flower

Uitgaan of winkelen in Valkenswaard of Eindhoven is een aanrader. Taxi Valkenswaard heeft vaste tarieven van en naar deze bestemmingen. Voor overige bestemmingen vragen wij u even te bellen met 040-286 7777 of gebruik te maken van het offerteformulier

Met vier personen naar Valkenswaard kost €55 en met een busje €60. Wanneer u ook met ons retour gaat en dit van tevoren afspreekt èn betaalt dan krijgt u €5 korting, zodat u op een retourprijs komt van €105 voor 4 personen of €115 voor een busje.

Naar Eindhoven centrum kost met 4 personen 65 en met een busje €80. Wanneer u ook met ons retour gaat en dit van tevoren afspreekt èn afrekent dan krijgt u korting, zodat de totaalprijs komt op €115 voor vier personen en €140 voor een busje.

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Contact Informatie
Taxi Valkenwaard
Bosbeslaan 4
5552 ES Valkenswaard
040-2867777

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: