Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Naar PSV met Taxi Valkenswaard
Taxi Psv Eindhoven

PSV maakt ook dit jaar weer kans op de Kampioenstitel. Nadat het jaarlijkse terugkerende evenement de afgelopen 2 jaar wegens omstandigheden geen doorgang kon vinden, zijn de Eindhovenaren weer van de partij in de bovenste regionen.

Taxi Valkenswaard is u graag van dienst voor vervoer naar en van het stadion, en indien het dit jaar weer eens gaat zoals het voorheen steeds ging: naar het kampioensfeest. Bel voor het reserveren van een taxi naar PSV Kampioen 2011 (onder voorbehoud) met 040-286 7777 of maak gebruik van het offerteformulier

Maak ons nog beter vindbaar
Google +1

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft, hopelijk bent u dat ook. Vindt u deze pagina nuttig en wilt u dat aan anderen kenbaar maken? Dan kunt u ons en andere surfers, en dan met name die uit uw contactlijst, helpen bij het vinden van deze pagina door op de "+1" knop te drukken. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd, de gegevens zijn door ons niet te bekijken.

Mede namens alle mede-speurders naar kwalitatief taxivervoer bedanken wij u alvast voor de moeite.

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: