Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Naar Kermis Weert met Taxi Valkenswaard

Taxi Weert KermisVan 23 t/m 28 september a.s. is de jaarlijkse stadskermis van Weert. Een kermis, die de binnenstad van Weert in een groot pretpark verandert. De Weerter kermis staat bekend om haar grootte (140 attracties verdeeld over 7 kermispleinen), betaalbare ritprijzen (€1,- voor kinderattracties en € 1,80 voor het groot vermaak, op enkele uitzonderingen na) én gezelligheid (een hele dag vertier voor jong en oud). De kermis van dit jaar krijgt 8 nieuwe attracties in de categorie ‘Groot Vermaak’, met de Mission Space als uitblinker!

Natuurlijk bij jij zo verstandig om na zo'n vermoeiende dag niet achter het stuur te kruipen. Bel voor het reserveren van een taxi van of naar de kermisl met 040-286 7777 of maak gebruik van het offerteformulier. Wij ijn gevestigd in Geldrop, Eindhoven en Valkenswaard en kunnen u dus van n naar deze regio van dienst zijn.

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: