Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Naar Jerry Lee Lewis met Taxi Valkenswaard
Taxi Jerry Lee Lewis Beursgebouw Eindhoven

Op zaterdag 4 september treedt rock & roll-legende Jerry Lee Lewis op in het Beursgebouw in Eindhoven. Gezien de hoge leeftijd van de artiest zou dit zomaar de laatste kans kunnen zijn om een van zijn optredens zo dichtbij de Lichtstad bij te wonen.

De zaal opent om 19.30, het programma begint om 20.30.

Natuurlijk bij jij zo verstandig om na zo'n enerverend concert niet achter het stuur te kruipen. Bel voor het reserveren van een taxi van of naar het concert met 040-286 7777 of maak gebruik van het offerteformulier

Maak ons nog beter vindbaar
Google +1

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft, hopelijk bent u dat ook. Vindt u deze pagina nuttig en wilt u dat aan anderen kenbaar maken? Dan kunt u ons en andere surfers, en dan met name die uit uw contactlijst, helpen bij het vinden van deze pagina door op de "+1" knop te drukken. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd, de gegevens zijn door ons niet te bekijken.

Mede namens alle mede-speurders naar kwalitatief taxivervoer bedanken wij u alvast voor de moeite.

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: