Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Luchthavenservice bij Taxi Valkenswaard
Taxi Airport Valkenswaard

Met de taxi naar het vliegveld gaan kent verschillende voordelen. Zo bespaart u de stress en de kosten van parkeren bij de luchthaven, begint u uitgerust aan de vliegreis. Uw vakantie begint bij uw voordeur, en wanneer u voor zaken op reis moet, heeft u tijdens de rit nog tijd om een en ander door te nemen.

Taxi valkenswaard is u graag van dienst met vervoer van en naar luchthavens

Luchthaventarieven bij Taxi Valkenswaard
Flower

De tarieven die hier staan vermeld zijn "vanaf" prijzen. Per rit geven wij u een individuele prijsopgave, waarbij rekening wordt gehouden met drukte op de weg, en drukte voor taxi's. Een rit op dinsdagnacht 2.00 is dan voordeliger dan op maandagmorgen 8.00 wanneer er 100% kans op file is, of op zaterdagnacht, wanneer het voor taxi's erg druk is.

U krijgt van ons echter altijd een prijsopgave, waar we ons aan houden. U weet dus vooraf waar u aan begint, en er komen geen filetoeslagen of wat voor verrassingen dan ook meer bij.

Tarieven vanaf Valkenswaard:

Luchthaven Meterprijs Bij Taxi V'waard vanaf
Schiphol €310 €165
Dusseldorf €240 €165
Brussel €275 €165
Weeze €160 €119
Maastricht Aachen €170 €119
Dortmund €360 €225
Frankfurt am Main (FRA) €680 €329

Bel 040-2867777 voor een prijsopgave of gebruik het offerteformulier

Maak ons nog beter vindbaar
Google +1

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft, hopelijk bent u dat ook. Vindt u deze pagina nuttig en wilt u dat aan anderen kenbaar maken? Dan kunt u ons en andere surfers, en dan met name die uit uw contactlijst, helpen bij het vinden van deze pagina door op de "+1" knop te drukken. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd, de gegevens zijn door ons niet te bekijken.

Mede namens alle mede-speurders naar kwalitatief taxivervoer bedanken wij u alvast voor de moeite.

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Contact Informatie
Taxi Valkenwaard
Bosbeslaan 4
5552 ES Valkenswaard
040-2867777

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: